Гравитациони Полични Сталажи

Гравитационите полични сталажи се користат за спакувана роба во пакети и кутии од различни големини. Панелите со ролери можат да бидат поделени со раздвојувачи за да се добијат одвоени канали, и двата панелите и раздвојувачите имаат можност за прилагодување на нагибот. Ролерите се направени од трајна пластика и опремени се со метални шафтови. Влезните и излезните точки можат исто така да бидат опремени со табли за складирање.

Галерија